Fastighets Aktiebolaget Briggen i Öresund

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Fastighets Aktiebolaget Briggen i Öresund. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Fastighets Aktiebolaget Briggen i Öresund tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Fastighets Aktiebolaget Briggen i Öresund är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556462-8724.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-383720 alternativt besöka eller skicka post till Fastighets Aktiebolaget Briggen i Öresund på följande adress Fredriksbergsg. 1, 212 11, Malmö.

Fastighets Aktiebolaget Briggen i Öresund är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Fastighets Aktiebolaget Briggen i Öresund så sitter följande personer i styrelsen: , , , Saxborn, John Henrik som är född 1964 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt eller indirekt genom hel- eller delägda bolag - förvärva, förvalta, utveckla och försälja fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.