Fastighets Aktiebolaget Skånebo

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Fastighets Aktiebolaget Skånebo. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Fastighets Aktiebolaget Skånebo tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Fastighets Aktiebolaget Skånebo är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556462-8716.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 042-269130 alternativt besöka eller skicka post till Fastighets Aktiebolaget Skånebo på följande adress Fredriksbergsg. 1, 212 11, Malmö.

Fastighets Aktiebolaget Skånebo är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Fastighets Aktiebolaget Skånebo så sitter följande personer i styrelsen: Östenson, Ulf Bo Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Saxborn, John Henrik som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall direkt eller indirekt genom hel- eller delägda bolag förvärva, förvalta, utveckla och försälja fast egendom samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.