Unicare Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Unicare Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Unicare Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Unicare Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1993-02-17 så har Unicare Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Unicare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Unicare Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Rundelsg. 14, 211 36, Malmö. Vi ni istället prata med Unicare Aktiebolag så kan ni göra det på 040-174270.

Bolaget skall bedriva marknadsföring, försäljning och distribution av kosmetika, hudvårds- och hygienartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Barsberg, Peter som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Gede, Steen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Petersen, Flemming som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Brynje, Hans Anders Mikael som är född 1958 och har titeln Delgivningsbar person, Persson, Katarina Maria som är född 1964 och har titeln Revisor, Julin, Rickard Mats Yngve som är född 1976 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Unicare Aktiebolag har 556462-8591 som sitt organisationsnummer.