Cad-Gravyr i Lund Aktiebolag

Skåne län

Information

Cad-Gravyr i Lund Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Cad-Gravyr i Lund Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Cad-Gravyr i Lund Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Cad-Gravyr i Lund Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-02-17. Men sedan 1993-01-01 så har Cad-Gravyr i Lund Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Virvelvindsv. 4, 222 27, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cad-Gravyr i Lund Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-148270.

Malmö arbetar för att verksamheter som Cad-Gravyr i Lund Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cad-Gravyr i Lund Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva datoriserad och manuell skylttillverkning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cad-Gravyr i Lund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lövgren, Per Magnus Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cad-Gravyr i Lund Aktiebolag och det är följande personer, Lövgren, Per Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Karl Gustav Kalle som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstrand, Jan Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Ingrid som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Curt Anders Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Olsson, Rolf Erland som är född 1946 och har titeln Suppleant.Pedersen, Eva Christin som är född 1952 och har titeln Revisor, Abakus Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cad-Gravyr i Lund Aktiebolag är 556462-3931.