Tandläkare Hans Stillerman Aktiebolag

Skåne län

Information

Tandläkare Hans Stillerman Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Tandläkare Hans Stillerman Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tandläkare Hans Stillerman Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Tandläkare Hans Stillerman Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tandläkare Hans Stillerman Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjöblads v. 9, 213 70, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-6114673.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tandläkare Hans Stillerman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tandläkare Hans Stillerman Aktiebolag har idag 556462-3386 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen. är den som för stunden ansvarar för Tandläkare Hans Stillerman Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik samt därmed förenlig verksamhet.

I Tandläkare Hans Stillerman Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stillerman, Hans som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Weich, Zsuzsanna som är född 1949 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, Adler, Morris som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Adler's Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.