Ragnar och Ann-Margreth Hansson AB

Skåne län

Information

Ragnar och Ann-Margreth Hansson AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Ragnar och Ann-Margreth Hansson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Ragnar Eric som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Kerstin Ann-Margret som är född 1963 och har titeln Suppleant, Borg, Jan Fredrik som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ragnar och Ann-Margreth Hansson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ragnar och Ann-Margreth Hansson AB på telefon 040-301200.

Bolaget skall bedriva import och export av belysningssystem och belysningsartiklar, fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ragnar och Ann-Margreth Hansson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ragnar och Ann-Margreth Hansson AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ragnar och Ann-Margreth Hansson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ragnar och Ann-Margreth Hansson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ragnar och Ann-Margreth Hansson AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Hansson, Kerstin Ann-Margret -Hansson, Ragnar Eric

Ragnar och Ann-Margreth Hansson AB har 556462-3246 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.