Fastighets Aktiebolaget Härfågeln

Skåne län

Information

Fastighets Aktiebolaget Härfågeln är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Fastighets Aktiebolaget Härfågeln finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fastighets Aktiebolaget Härfågeln som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-02-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Att: Cecilia Sandin, 205 80, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighets Aktiebolaget Härfågeln så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-341282.

Malmö arbetar för att företag som Fastighets Aktiebolaget Härfågeln ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighets Aktiebolaget Härfågeln. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall inneha och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighets Aktiebolaget Härfågeln är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighets Aktiebolaget Härfågeln och det är följande personer, Håkansson, Stig Henrik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Mats Roland som är född 1951 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Axel Peter som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fastighets Aktiebolaget Härfågeln är 556462-1083.