Fred Holmberg & Co Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Fred Holmberg & Co Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fred Holmberg & Co Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fred Holmberg & Co Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fred Holmberg & Co Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-02-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fred Holmberg & Co Aktiebolag ska trivas.

Fred Holmberg & Co Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall importera och försälja bulkkemiska produkter till tillverkande industri och handel med miljövänliga bränslen, samt att idka därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva produktion och handel med fritidsbåtar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fred Holmberg & Co Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Fred Holmberg & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Fred Holmberg & Co Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-157920.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holmberg, Fred René -Holmberg, Lina Marie.

De som är på något sätt har med Fred Holmberg & Co Aktiebolag är Holmberg, Fred René som är född 1956 och har titeln VD, Holmberg, Fred René som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvinen, Aulis som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Holmberg, Lina Marie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Max Johan som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Per Inge Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotSöderström, Kaj Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Christiansson, Sven Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Fred Holmberg & Co Aktiebolag har 556461-4807 som sitt organisationsnummer.