African Trading i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

African Trading i Malmö Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där African Trading i Malmö Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. African Trading i Malmö Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. African Trading i Malmö Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till African Trading i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5932458.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är African Trading i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

African Trading i Malmö Aktiebolag har idag 556460-8973 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för African Trading i Malmö Aktiebolag

Bolaget skall bedriva drift av fiskfångstationer i Tanzania, distribution av vildfångad fisk samt andra djur och vatten- produkter från Tanzania till hela världen, arrangera resor till Tanzania och utföra konsultarbeten inom järnkonstruktionsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

I African Trading i Malmö Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .