AGI Aktuell Grafisk Information Aktiebolag

Skåne län

Information

AGI Aktuell Grafisk Information Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som AGI Aktuell Grafisk Information Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AGI Aktuell Grafisk Information Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

AGI Aktuell Grafisk Information Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-01-14. Men sedan 1993-01-01 så har AGI Aktuell Grafisk Information Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Jörgen Kocksg. 9, 211 20, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AGI Aktuell Grafisk Information Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-127840.

Malmö arbetar för att företag som AGI Aktuell Grafisk Information Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AGI Aktuell Grafisk Information Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tidnings-, konferens- och informationsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AGI Aktuell Grafisk Information Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AGI Aktuell Grafisk Information Aktiebolag och det är följande personer, Ollén, Peter Gunnar som är född 1959 och har titeln VD, Ollén, Peter Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ulla Birgitta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Haskå, Johan Neil Christer som är född 1969 och har titeln Suppleant, Albertsen, Nils Vilhelm som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för AGI Aktuell Grafisk Information Aktiebolag är 556460-5987.