Entomed Clinics AB

Skåne län

Information

Entomed Clinics AB är ett företag som finns i Malmö. I Entomed Clinics AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundkvist, Christer Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Amilon, Johan Carl Adam som är född 1949 och har titeln Revisor, Amilon Johan, revision och konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Entomed Clinics AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Entomed Clinics AB på telefon 040-210090.

Bolaget skall bedriva försäljning av elektromedicinsk utrustning, idka utbildningsverksamhet, samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Entomed Clinics AB av bolagstypen Aktiebolag.

Entomed Clinics AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Entomed Clinics AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Entomed Clinics AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Entomed Clinics AB så är det följande:
Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

Entomed Clinics AB har 556460-5532 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.