ABL Konsult i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

556459-1161 är organisationsnummer för bolaget ABL Konsult i Malmö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ABL Konsult i Malmö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som ABL Konsult i Malmö Aktiebolag finns i.

ABL Konsult i Malmö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-01-29 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ABL Konsult i Malmö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

ABL Konsult i Malmö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ABL Konsult i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Pettersson, Conny Stefan Roger Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med ABL Konsult i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-352424 eller genom brev på följande adress:
Spånehusv. 47, 211 58, Malmö

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom utbildningsområdet, uppdragsutbildning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ABL Konsult i Malmö Aktiebolag och det är Pettersson, Conny Stefan Roger som är född 1962 och har titeln Extern VD, Schönström, Lars Andréas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekholm, Berit Sylvia Carina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbäck, Jerry Birger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Curt Ove Eskil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ronnie Daniel Nicolas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamotYassami, Tahmoures som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Dumky, Anita Irene Margareth som är född 1954 och har titeln Revisor, Fogelberg, Bo Göran Christofer som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor