Kronprinsens Förskola Aktiebolag

Skåne län

Information

Kronprinsens Förskola Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Kronprinsens Förskola Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkesson, Lena Yvonne som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Langner, Jonas Peter som är född 1963 och har titeln Suppleant, Jacobson, Björn Bruno som är född 1948 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kronprinsens Förskola Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kronprinsens Förskola Aktiebolag på telefon 040-917170.

Bolaget skall bedriva förskoleverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kronprinsens Förskola Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kronprinsens Förskola Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kronprinsens Förskola Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kronprinsens Förskola Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kronprinsens Förskola Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Langner, Jonas Peter -Åkesson, Lena Yvonne

Kronprinsens Förskola Aktiebolag har 556458-8811 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.