Light My Fire Sweden AB

Skåne län

Information

Light My Fire Sweden AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Light My Fire Sweden AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Light My Fire Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Light My Fire Sweden AB har haft sedan 1994-01-01. Light My Fire Sweden AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Light My Fire Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Västkustv. 7, 211 24, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6601660.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Light My Fire Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Light My Fire Sweden AB har idag 556458-3473 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Odqvist Jagusch, Calill J M -Odqvist, Johan Mikael är den som för stunden ansvarar för Light My Fire Sweden AB

Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av natur- och miljöprodukter inom fritidsområdet såsom produkter för eldtändning, friluftsliv, sport och camping ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Light My Fire Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Odqvist Jagusch, Calill J M som är född 1973 och har titeln VD, Odqvist Jagusch, Calill J M som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Odqvist, Johan Mikael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andreasson, Claes Erik Allan som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Odqvist, Caspar Johan Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Söderman, Lars Olav som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotTheander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .