Expert Foto Eva Franklinsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Expert Foto Eva Franklinsson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Expert Foto Eva Franklinsson Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Expert Foto Eva Franklinsson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Expert Foto Eva Franklinsson Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-11-20. Men sedan 1993-01-01 så har Expert Foto Eva Franklinsson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kattsundsg. 18, 211 26, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Expert Foto Eva Franklinsson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-238491.

Malmö arbetar för att verksamheter som Expert Foto Eva Franklinsson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Expert Foto Eva Franklinsson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva handel med foto- och hemelektronikprodukter samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Expert Foto Eva Franklinsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Expert Foto Eva Franklinsson Aktiebolag och det är följande personer, Franklinsson, Eva Britt-Marie som är född 1950 och har titeln VD, Franklinsson, Eva Britt-Marie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Göran Ivan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisor, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Expert Foto Eva Franklinsson Aktiebolag är 556457-0561.