Deponigasteknik DGT Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Deponigasteknik DGT Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Deponigasteknik DGT Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Deponigasteknik DGT Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Deponigasteknik DGT Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-11-27. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Deponigasteknik DGT Aktiebolag ska trivas.

Deponigasteknik DGT Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet bestående i utredning och projektering av anläggningar för framställning av gas ur avfall och annan energiproduktion samt rådgivning avseende miljöförbättrande åtgärder inom avfalls- och energisektorerna. Handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter. samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Deponigasteknik DGT Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Deponigasteknik DGT Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Deponigasteknik DGT Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-225021.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Deponigasteknik DGT Aktiebolag är Persson, Jan Olle som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Ann Lillemor som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Åsa Carolina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Deponigasteknik DGT Aktiebolag har 556456-8623 som sitt organisationsnummer.