JANOLOF LEMBRÉR Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och JANOLOF LEMBRÉR Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och JANOLOF LEMBRÉR Aktiebolag är ett av dem. Statusen för JANOLOF LEMBRÉR Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

JANOLOF LEMBRÉR Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-11-20. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som JANOLOF LEMBRÉR Aktiebolag ska trivas.

JANOLOF LEMBRÉR Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva försäljning och konsultverksamhet inom bildels- och verktygsbranschen, samt förvaltning av aktier och obligationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JANOLOF LEMBRÉR Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är JANOLOF LEMBRÉR Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med JANOLOF LEMBRÉR Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-351013.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med JANOLOF LEMBRÉR Aktiebolag är Lembrér, Janolof Christer som är född 1947 och har titeln VD, Lembrér, Janolof Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lembrér, Magnus Janolof som är född 1973 och har titeln Suppleant, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

JANOLOF LEMBRÉR Aktiebolag har 556456-6346 som sitt organisationsnummer.