Sönderfall Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Sönderfall Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Sönderfall Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sönderfall Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1992-11-24 så har Sönderfall Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Sönderfall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Sönderfall Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Pilv. 16, 232 51, Åkarp. Vi ni istället prata med Sönderfall Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva medicinsk konsult forsknings- och undervisningsverksamhet,utge undervisningslitteratur inom medicinvetenskap, idka kapitalförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Wollmer, Per Einar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wollmer, Therese Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ripa, Rickard Fritz som är född 1947 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Sönderfall Aktiebolag har 556456-6031 som sitt organisationsnummer.