Ferox Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall arbeta med affärsutvecklingsfrågor såsom rådgiva andra företag i deras affärsutveckling och eller produkt- utveckling samt bedriva egen utveckling av elektronikprodukter för el- och telebranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ferox Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Ferox Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1992-10-16 så skapades Ferox Konsult Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Ferox Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ferox Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556454-8294 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Ferox Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ferox Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-52509350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Styrelsen skall bestå av 4 ledamöter och 1 suppleant. Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ferox Konsult Aktiebolag är Sternberg, Andreas Egil Mikael som är född 1967 och har titeln VD, Sternberg, Andreas Egil Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Boganem, Gavriel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Shani, Ady som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Sternberg, Martin Peter Mikael som är född 1971 och har titeln Suppleant, Ståhl, Ingrid Elisabeth som är född 1955 och har titeln RevisorBDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .