Sweden Today Aktiebolag

Skåne län

Information

Sweden Today Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Sweden Today Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sweden Today Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sweden Today Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sweden Today Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sweden Today Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Nyg. 75, 211 37, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-330630.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sweden Today Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sweden Today Aktiebolag har idag 556454-6702 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Sweden Today Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att driva försäljning av annonser i specialtidningar, utställningsverksamhet, att åtaga sig försäljningsverksamhet och service åt företag på utländska marknader samt värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Sweden Today Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Gunnel Margareta som är född 1946 och har titeln Likvidator, Meggerle Stolt, Lone Henner som är född 1944 och har titeln Revisor, .