Concernment AB

Skåne län

Information

556454-1604 är organisationsnummer för verksamheten Concernment AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Concernment AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Concernment AB finns i.

Concernment AB har varit registrerat sedan 1992-10-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Concernment AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Concernment AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Concernment AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Concernment AB så kan ni göra det på telefon genom 042-121090 eller genom brev på följande adress:
DROTTNINGGATAN 120, 252 22, Helsingborg

Bolaget skall bedriva ekonomisk och finansiell rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Concernment AB och det är Jönsson, Bengt Ove som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Margareta Christina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hallefält, Ulla Maria som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,