Bravida Prenad AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bravida Prenad AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Bravida Prenad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Bravida Prenad AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556454-1315.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-6717700 alternativt besöka eller skicka post till Bravida Prenad AB på följande adress INDUSTRIGATAN 33, 212 28, Malmö.

Bravida Prenad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Bravida Prenad AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Nilsson, Bengt Åke Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . Andersson, Nils Ulf Krister som är född 1952 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant , Larsson, Claes-Folke som är född 1952 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant , . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall självt eller genom annan äga och förvalta fast egendom, tillverka och försälja elektrisk utrustning för byggsektorn, bedriva entreprenad- och installationsverksamhet inom områdena el och VVS samt bedriva därmed förenlig verksamhet.