EUROPAKOMPONENTER I MALMÖ Aktiebolag

Skåne län

Information

EUROPAKOMPONENTER I MALMÖ Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I EUROPAKOMPONENTER I MALMÖ Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berglund, Henrik som är född 1955 och har titeln VD, Berglund, Henrik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Mats Ingvar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Gerd Annika som är född 1955 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Mats Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Mats Adolfsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med EUROPAKOMPONENTER I MALMÖ Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå EUROPAKOMPONENTER I MALMÖ Aktiebolag på telefon 040-159500.

Bolaget skall driva handel med produkter inom VVS-, kyl-, ventilations- samt elkomponent-branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är EUROPAKOMPONENTER I MALMÖ Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

EUROPAKOMPONENTER I MALMÖ Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

EUROPAKOMPONENTER I MALMÖ Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och EUROPAKOMPONENTER I MALMÖ Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EUROPAKOMPONENTER I MALMÖ Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

EUROPAKOMPONENTER I MALMÖ Aktiebolag har 556453-0268 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.