Hi Pro Musikelektronik Aktiebolag

Skåne län

Information

Hi Pro Musikelektronik Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Hi Pro Musikelektronik Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hi Pro Musikelektronik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hi Pro Musikelektronik Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Hi Pro Musikelektronik Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hi Pro Musikelektronik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Drottningg. 2 D, 212 11, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-186690.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hi Pro Musikelektronik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hi Pro Musikelektronik Aktiebolag har idag 556452-6720 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Isberg, Lars Bertil -Nilsson, Hans Göran är den som för stunden ansvarar för Hi Pro Musikelektronik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med musikinstrument, ljud- och ljusanläggning, reparation, service, tillverkning och uthyrning av dito ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hi Pro Musikelektronik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Isberg, Lars Bertil som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Hans Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Maria Kristina Emelia som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karin Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .