Stavröds Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Stavröds Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Stavröds Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stavröds Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stavröds Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-08-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stavröds Fastighets Aktiebolag ska trivas.

Stavröds Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga, förvalta och bedriva handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stavröds Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Stavröds Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Stavröds Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-10350.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stavröds Fastighets Aktiebolag är Pilhamre, Rolf Lennart Torbjörn som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Pilhamre, Ingrid Britt-Louise som är född 1946 och har titeln Suppleant, Carlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Häggkvist, Sture Olof Albert som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Sture Häggkvist Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Stavröds Fastighets Aktiebolag har 556451-5962 som sitt organisationsnummer.