DJO Nordic Aktiebolag

Skåne län

Information

DJO Nordic Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I DJO Nordic Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Capps, Vickie Lynn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Lundström, Leif Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Murphy, Stephen James som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Kjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med DJO Nordic Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå DJO Nordic Aktiebolag på telefon 040-394000.

Bolaget ska ha till föremål för sin verksamhet att tillverka och försälja medicinsk utrustning, att förvalta fast egendom och att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är DJO Nordic Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

DJO Nordic Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

DJO Nordic Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och DJO Nordic Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DJO Nordic Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

DJO Nordic Aktiebolag har 556451-1037 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.