Förskolan Moroten Aktiebolag

Skåne län

Information

Förskolan Moroten Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Förskolan Moroten Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Förskolan Moroten Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Förskolan Moroten Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Förskolan Moroten Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Förskolan Moroten Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Segeltorpsg. 12, 216 23, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-139966.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Förskolan Moroten Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Förskolan Moroten Aktiebolag har idag 556450-3612 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Serger, Ann-Therése -Serger, Olle Claes Fredrik är den som för stunden ansvarar för Förskolan Moroten Aktiebolag

Bolaget skall bedriva barnomsorgsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Förskolan Moroten Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Serger, Ann-Therése som är född 1963 och har titeln VD, Serger, Ann-Therése som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Serger, Olle Claes Fredrik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Serger, Lars-Bertil Oscar som är född 1932 och har titeln Suppleant, Löwhagen, Karin Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.