MÖBEL MARKETING AGENTUR MCA Aktiebolag

Skåne län

Information

MÖBEL MARKETING AGENTUR MCA Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I MÖBEL MARKETING AGENTUR MCA Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öberg, Benny Ingemar som är född 1944 och har titeln VD, Öberg, Benny Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Jens Benny som är född 1973 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MÖBEL MARKETING AGENTUR MCA Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå MÖBEL MARKETING AGENTUR MCA Aktiebolag på telefon 070-5922421.

Bolaget skall bedriva agenturförsäljning av möbler samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är MÖBEL MARKETING AGENTUR MCA Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

MÖBEL MARKETING AGENTUR MCA Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

MÖBEL MARKETING AGENTUR MCA Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och MÖBEL MARKETING AGENTUR MCA Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MÖBEL MARKETING AGENTUR MCA Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

MÖBEL MARKETING AGENTUR MCA Aktiebolag har 556449-6510 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.