Baltic Gateway Aktiebolag

Skåne län

Information

556449-1941 är organisationsnummer för bolaget Baltic Gateway Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Baltic Gateway Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Baltic Gateway Aktiebolag finns i.

Baltic Gateway Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-08-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Baltic Gateway Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Baltic Gateway Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Baltic Gateway Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Stankiewicz, Ireneusz -Stankiewicz, Izabela

Vill ni komma i kontakt med Baltic Gateway Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-302328 eller genom brev på följande adress:
Gustav Adolfs Torg 43, 211 39, Malmö

Bolaget ska själv och genom hel- och delägda företag: 1 - bedriva affärs- och företagsutveckling genom konsultativ verksamhet och utbildning. 2 - initiera och bygga upp handel, import och export samt agenturer mellan Norden och Östeuropa likvärdigt med ett handelshus. 3 - köpa, sälja och förvalta fastigheter samt mäkleri av fastigheter och företagsförmedling. 4 - bedriva verksamhet i form av resebyrå och utställningar samt mässor och dylika arrangemang. 5 - vara kapitalrådgivare och förvaltare samt äga och förvalta aktier och andra värdepapper i Sverige och internationellt. 6 - tillhandahålla hel- eller delägda företag administrativa tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Baltic Gateway Aktiebolag och det är Stankiewicz, Ireneusz som är född 1953 och har titeln VD, Stankiewicz, Ireneusz som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Stankiewicz, Izabela som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Biernat, Grzegorz som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bogren, John Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,