Preci-Dent Laboratorium AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tandteknisk verksamhet samt förvalta fast och lös egendom. Bolaget skall ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Preci-Dent Laboratorium AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Preci-Dent Laboratorium AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1992-06-29 så skapades Preci-Dent Laboratorium AB och bolaget är har F-skattsedel Preci-Dent Laboratorium AB har haft det sedan 1994-01-01.

556448-7725 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Preci-Dent Laboratorium AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Preci-Dent Laboratorium AB så går det att nå dem via telefon på 040-185555 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Preci-Dent Laboratorium AB är Alm, Dag Harald som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Margareta Anna som är född 1964 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .