FC Ferry Center Försäljnings AB

Skåne län

Information

FC Ferry Center Försäljnings AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som FC Ferry Center Försäljnings AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

FC Ferry Center Försäljnings AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-05-12. Men sedan 1994-01-01 så har FC Ferry Center Försäljnings AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gaffelgränd 16, 271 42, Ystad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på FC Ferry Center Försäljnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-73270.

Malmö arbetar för att verksamheter som FC Ferry Center Försäljnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för FC Ferry Center Försäljnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva försäljning av resor, representation av utländska färje- och kryssningsrederier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för FC Ferry Center Försäljnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till FC Ferry Center Försäljnings AB och det är följande personer, Malmquist, Leif Christer som är född 1950 och har titeln VD, Malmquist, Leif Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmquist, Maj-Britt som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rafstedt, Per Stefan som är född 1955 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för FC Ferry Center Försäljnings AB är 556447-4814.