Lifra Invest AB

Skåne län

Information

Lifra Invest AB är ett bolag som finns i Malmö. I Lifra Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fransson, Anders Olof som är född 1963 och har titeln VD, Fransson, Anders Olof som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Cronlind, Gerd Margaretha som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hansson, Paul Mikael Åke som är född 1964 och har titeln Revisor, Christensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lifra Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lifra Invest AB på telefon 040-330860.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att utföra konsult- tjänster inom byggnads och fastighetsförvaltning samt att även bedriva handel med värdepapper, fast egendom och annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lifra Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lifra Invest AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lifra Invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lifra Invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lifra Invest AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lifra Invest AB har 556447-0283 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.