Perkon Rådgivande Ingeniörer Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Perkon Rådgivande Ingeniörer Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Perkon Rådgivande Ingeniörer Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Perkon Rådgivande Ingeniörer Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556446-8949.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 046-142430 alternativt besöka eller skicka post till Perkon Rådgivande Ingeniörer Aktiebolag på följande adress Skifferv. 10, 224 78, Lund.

Perkon Rådgivande Ingeniörer Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Perkon Rådgivande Ingeniörer Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Britt Inger som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva konsulterande ingenjörsverksamhet inom VVS, energiteknik och därmed förenlig verksamhet ävensom att äga och förvalta aktier och värdepapper.