CELLCRETE Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och CELLCRETE Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och CELLCRETE Aktiebolag är ett av dem. Statusen för CELLCRETE Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

CELLCRETE Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-05-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som CELLCRETE Aktiebolag ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva konsultverksamhet inom marknadsföringsfrågor, förvärva och förvalta bolag samt värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CELLCRETE Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är CELLCRETE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med CELLCRETE Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med CELLCRETE Aktiebolag är Johannesson, Lars Håkan Peter som är född 1964 och har titeln VD, Johannesson, Lars Håkan Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Göthe, Lars Ove Wallentin som är född 1945 och har titeln Suppleant, Knutsson, Berth Åke som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

CELLCRETE Aktiebolag har 556443-6417 som sitt organisationsnummer.