Roos Neon i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Roos Neon i Malmö Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Roos Neon i Malmö Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Roos Neon i Malmö Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Roos Neon i Malmö Aktiebolag har funnits sedan och 2000-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Roos Neon i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nummertolvsv. 268, 212 36, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-497220.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Roos Neon i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Roos Neon i Malmö Aktiebolag har idag 556443-0667 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Roos Neon i Malmö Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av ljusskyltar samt därmed förenlig verksamhet.

I Roos Neon i Malmö Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Per Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Sigrid Britt-Marie som är född 1926 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .