Skattejuridik i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

Skattejuridik i Skåne Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Skattejuridik i Skåne Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skattejuridik i Skåne Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skattejuridik i Skåne Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skattejuridik i Skåne Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skattejuridik i Skåne Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Göran Olsg. 1, 211 22, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-240532.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skattejuridik i Skåne Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skattejuridik i Skåne Aktiebolag har idag 556442-8240 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skattejuridik i Skåne Aktiebolag

Bolaget skall bedriva juridisk rådgivning och utbildning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Skattejuridik i Skåne Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sifversson, Bengt Torgny Sifvertz som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Bo Ingemar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lager, Mats Tore Jörgen som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .