Celemiab Nordic AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Celemiab Nordic AB. Det finns flera verksamheter som liknar Celemiab Nordic AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1992-01-10 så har Celemiab Nordic AB varit registrerat. Idag är Celemiab Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Celemiab Nordic AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Celemiab Nordic AB så kan ni göra det på 040-6602700.

Bolaget skall marknadsföra och distribuera utbildningsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ynner, Sven Johan Lars som är född 1970 och har titeln VD, Ynner, Sven Johan Lars som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Havander, Göran Folke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Barchan, Eva Brita Margareta som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Danckler, Birgitta Maria som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Celemiab Nordic AB har 556441-1006 som sitt organisationsnummer.