MALMÖ BUD SERVICE AB

Skåne län

Information

MALMÖ BUD SERVICE AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där MALMÖ BUD SERVICE AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. MALMÖ BUD SERVICE AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket MALMÖ BUD SERVICE AB har haft sedan 1994-01-01. MALMÖ BUD SERVICE AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till MALMÖ BUD SERVICE AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Högseröd 10, 240 33, Löberöd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-183122.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är MALMÖ BUD SERVICE AB Privat, ej börsnoterat.

MALMÖ BUD SERVICE AB har idag 556440-6550 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för MALMÖ BUD SERVICE AB

Bolaget skall driva verksamhet inom området varutransporter, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I MALMÖ BUD SERVICE AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Trensmark, Rikard som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Trensmark, Mari Eva-Chatrin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Trensmark, Raoul Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlstrand, Ulf Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Larev Revision & Datautredningar Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .