Bennvids Fastighetsförvaltning Aktiebolag

Skåne län

Information

Bennvids Fastighetsförvaltning Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Bennvids Fastighetsförvaltning Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bennvids Fastighetsförvaltning Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-01-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tingdammsv. 25, 238 43, Oxie. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bennvids Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-549178.

Malmö arbetar för att företag som Bennvids Fastighetsförvaltning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bennvids Fastighetsförvaltning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning, handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bennvids Fastighetsförvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bennvids Fastighetsförvaltning Aktiebolag och det är följande personer, Bennvid, Olle Ingmar som är född 1933 och har titeln VD, Bennvid, Olle Ingmar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Bennvid, Lisbeth Ann-Charlott som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Liss Anders som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Bennvids Fastighetsförvaltning Aktiebolag är 556440-5628.