Dragana Carapic Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva sjukvård samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dragana Carapic Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Dragana Carapic Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1991-12-16 så skapades Dragana Carapic Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Dragana Carapic Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556439-8047 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Dragana Carapic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Dragana Carapic Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-579402 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dragana Carapic Aktiebolag är Carapic, Dragana som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Carapic, Nada som är född 1933 och har titeln Suppleant, Westlindh, Björn Magnus Wilhelm som är född 1973 och har titeln Revisor, .