Cerotto Aktiebolag

Skåne län

Information

Cerotto Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Cerotto Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cerotto Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Cerotto Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-02-03. Men sedan 2000-10-23 så har Cerotto Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gustav Adolfs Torg 8 C, 211 39, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cerotto Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-973563.

Malmö arbetar för att bolag som Cerotto Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cerotto Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall utveckla och kommersialisera innovationer. Bolaget ska direkt eller indirekt förvalta värdepapper och fastigheter. Bolaget skall dessutom bedriva sjukvård och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cerotto Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindgren Wijkström, Christina Maria -Lorentzon, Eva Maria Ulrika.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cerotto Aktiebolag och det är följande personer, Lindgren Wijkström, Christina Maria som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lorentzon, Bo Henry som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lorentzon, Eva Maria Ulrika som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wijkström, Björn Lorentz som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisor, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cerotto Aktiebolag är 556439-7031.