Transistormedia AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Transistormedia AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Transistormedia AB är ett av dem. Statusen för Transistormedia AB är att Bolaget är aktivt.

Transistormedia AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-12-11. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Transistormedia AB ska trivas.

Transistormedia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion och konsultverksamhet inom formgivning, reklam, marknadsföring, ljud och bild för internet och andra digitala media samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Transistormedia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Transistormedia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Transistormedia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3167412.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Transistormedia AB är Friberger, Ludvig som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Leif Anders som är född 1956 och har titeln Suppleant, Backenskiöld, Ulrika Ingeborg M som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Transistormedia AB har 556439-1521 som sitt organisationsnummer.