Ballongäventyr i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

Ballongäventyr i Skåne Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Ballongäventyr i Skåne Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ballongäventyr i Skåne Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-11-19.

Ballongäventyr i Skåne Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-11-25. Men sedan 1998-01-01 så har Ballongäventyr i Skåne Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mejerigränd 3, 244 30, Kävlinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ballongäventyr i Skåne Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-248900.

Malmö arbetar för att bolag som Ballongäventyr i Skåne Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ballongäventyr i Skåne Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva luftballonguppstigning avseende dels personbefordran, dels reklamsyfte samt bedriva kapitalplacering i aktier och andra värdepapper, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om finansbolag, i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse, samt mjukpappersvaror och plastemballage ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ballongäventyr i Skåne Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ballongäventyr i Skåne Aktiebolag och det är följande personer, Holmqvist, Bo Henrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bakteman Holmqvist, Nanna som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ballongäventyr i Skåne Aktiebolag är 556437-9104.