Aktiebolaget Stanstad

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Stanstad vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Aktiebolaget Stanstad ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1991-12-02 så skapades Aktiebolaget Stanstad och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Stanstad har haft det sedan 2004-06-17.

Aktiebolaget Stanstad är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-03

556437-5672 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Aktiebolaget Stanstad Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Stanstad så går det att nå dem via telefon på 040-165940 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nilsson, Lars Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Stanstad är Nilsson, Lars Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hagström, Per Sune Kristian som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Bengt Arne Germund som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Albertsen, Nils Vilhelm som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .