Naprapat Annika Ljungberg Aktiebolag

Skåne län

Information

556437-0889 är organisationsnummer för verksamheten Naprapat Annika Ljungberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Naprapat Annika Ljungberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Naprapat Annika Ljungberg Aktiebolag finns i.

Naprapat Annika Ljungberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-11-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Naprapat Annika Ljungberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Naprapat Annika Ljungberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Naprapat Annika Ljungberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Naprapat Annika Ljungberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
St. Nyg. 53, 211 37, Malmö

Bolaget skall bedriva naprapatverksamhet och friskvård, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Naprapat Annika Ljungberg Aktiebolag och det är Ljungberg, Annika Charlotte som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Björn Albert som är född 1959 och har titeln Suppleant, Åberg, Torbjörn Mikael som är född 1967 och har titeln Revisor, Eriksson, Göran Mikael som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,