Curina Aktiebolag

Skåne län

Information

Curina Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Curina Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Curina Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Curina Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Curina Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Curina Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sundholmsg. 24, 216 41, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-164311.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Curina Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Curina Aktiebolag har idag 556436-6408 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Curina Aktiebolag

Bolaget skall bedriva sjukvård och därmed förenlig verksamhet.

I Curina Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hagenfeldt, Pia Christina Eleonora som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wadstein Macleod, Eva Katarina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Wadstein, Nils Magnus som är född 1978 och har titeln Suppleant, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisor, Persson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln RevisorJakihep AB som är född och har titeln Revisor, .