Svenska Squashförbundets Service AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Svenska Squashförbundets Service AB. Det finns flera verksamheter som liknar Svenska Squashförbundets Service AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Svenska Squashförbundets Service AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1991-12-05 så har Svenska Squashförbundets Service AB varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Svenska Squashförbundets Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Svenska Squashförbundets Service AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Bollspelsv. 3, 216 25, Malmö. Vi ni istället prata med Svenska Squashförbundets Service AB så kan ni göra det på 040-377825.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och arrangemangsverksamhet samt bedriva försäljningsverksamhet inom racketsportområdet, i första hand squash, ävensom utge skrifter inom detta område samt härutöver inneha värdepapper och annan egendom, förenlig med bolagets versamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Troedsson, Roy Thomas Michael som är född 1960 och har titeln VD, Troedsson, Roy Thomas Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ulf Henry som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andreasson, Maria Elisabeth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg, Björn Sigvard som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Svenska Squashförbundets Service AB har 556435-6714 som sitt organisationsnummer.