Data & Printerservice, Shefik Asani AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva service och försäljning av kontorsmaskiner och tillbehör, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Data & Printerservice, Shefik Asani AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Data & Printerservice, Shefik Asani AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1991-10-29 så skapades Data & Printerservice, Shefik Asani AB och verksamheten är har F-skattsedel Data & Printerservice, Shefik Asani AB har haft det sedan 1994-01-01.

Data & Printerservice, Shefik Asani AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556434-4728 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Data & Printerservice, Shefik Asani AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Data & Printerservice, Shefik Asani AB så går det att nå dem via telefon på 040-940124 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Data & Printerservice, Shefik Asani AB är Asani, Shefik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Asani, Kadime som är född 1937 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .