Sören K. Fastighets AB

Skåne län

Information

Sören K. Fastighets AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Sören K. Fastighets AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sören K. Fastighets AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sören K. Fastighets AB har haft sedan 1995-01-01. Sören K. Fastighets AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sören K. Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Murmansg. 122, 212 25, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-286292.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sören K. Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

Sören K. Fastighets AB har idag 556433-6229 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sören K. Fastighets AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med papper, metaller, jordmånsförbättring, transporter samt konsulting inom dessa områden. Bolaget skall även bedriva foto- och maskinsätterirörelse samt idka teknisk konsulting, dessutom äga och förvalta fast egendom samt köp och försäljning av aktier och därmed förenlig verksamhet.

I Sören K. Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kristensen, Sören Torben Beck som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ibarra Kristensen, Carita Ellinor som är född 1961 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .