Reservation Application for Network Airlines i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

556431-4648 är organisationsnummer för företaget Reservation Application for Network Airlines i Malmö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Reservation Application for Network Airlines i Malmö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Reservation Application for Network Airlines i Malmö Aktiebolag finns i.

Reservation Application for Network Airlines i Malmö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-09-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Reservation Application for Network Airlines i Malmö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Reservation Application for Network Airlines i Malmö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Reservation Application for Network Airlines i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Reservation Application for Network Airlines i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-370912 eller genom brev på följande adress:
Kasinog. 5, 211 44, Malmö

Bolaget skall utveckla och sälja mjukvara, hårdvara, konsulttjänster och kunskap inom databranschen, med en inrikting främst på resebranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Reservation Application for Network Airlines i Malmö Aktiebolag och det är Bertilsson, Christer Michael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hultman, Måns Anders som är född 1961 och har titeln Suppleant, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor,